Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keigave Herfstmiddag 2019

24 oktober 2019 13:15 - 16:15

€1

Op donderdag 24 oktober, in de herfstvakantie, is er een Keigave Workshopmiddag voor alle kids uit Dirksland.
Die middag zijn er drie workshops: muziek op de muziekzolder, een schilder-workshop en een crea-workshop waarbij de jongens een bootje in elkaar gaan zetten en de meiden een sleutelhanger gaan knutselen. Bij de creatieve workshop gaan de jongens hun boot uittesten (wordt die van jou het snelste?!) en de meiden krijgen ook nog eens prachtig gelakte nagels!
Deze drie workshops volg je met je eigen leeftijdsgenootjes (groep 1-2, groep 3-5 of groep 6-8) en tussendoor staat er iets te drinken klaar.

Maar… als jij graag toneel speelt, dan kun je ook kiezen voor de toneelgroep! Dan volg je niet de workshops, maar ga je die middag een superleuk en grappig toneelstuk instuderen. Aan het einde van de middag wordt dit opgevoerd voor alle kinderen! Gaaf he? Het is niet moeilijk om mee te spelen, maar je moet wel zelf je tekst kunnen lezen.

Om 13.15 uur gaat ‘Onder de Wiek’ open en de middag duurt tot 16.15 uur. We hopen dat jij net zo’n zin hebt in deze afwisselende middag als wij! Het kost maar 1 euro, dus meld je snel aan (dan hoef jij niet in de rij te staan die donderdag 😉

Gegevens

Datum:
24 oktober 2019
Tijd:
13:15 - 16:15
Kosten:
€1

Organisator

Keigaaf Dirksland
E-mail:
keigaaf@hervormddirksland.nl
Site:
https://keigaafdirksland.nl

Locatie

Onder de Wiek
Ring 57
Dirksland,
+ Google Maps
 

Registraties zijn gesloten voor dit evenement