Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keigave Zomerdag 2021

17 juli 2021

Eindelijk mogen we weer, de Keigave Zomerdag 2021! We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien en gaan er een super gave dag van maken.

De Keigave Zomerdag is een activiteitendag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud bij de Victoriahal in Dirksland. Het wordt georganiseerd door Keigaaf Dirksland (onderdeel jeugdwerk Hervormde Gemeente Dirksland) i.s.m. Stichting Verenigd In Kracht (SVIK).

Het thema van de zomerdag dit jaar is ‘Hallo, Contact?!’. In verband met de coronamaatregelen nodigen we de kinderen uit om deel te nemen in tijdvakken. Schrijf uw kind in bij de groep waar het hoort. Zat uw kind het afgelopen schooljaar in groep 3, schrijf het dan in bij het tijdvak waar groep 3 in valt. Activiteiten die dit jaar voorbij komen zijn o.a. spelen in de Flierefluiter (groep 1/2), springkussen/stormbaan, kijken naar een toneelstuk en nog meer. We zouden het super gaaf vinden als je erbij bent!

Halen en brengen:

Als ouder mag u dit jaar helaas niet mee naar binnen. U zet uw kind af bij de ingang en haal het later op bij de uitgang. Dit staat uiteraard aangegeven op locatie (Victoriahal, Dirksland).

Er zijn in totaal 50 plekjes beschikbaar per tijdvak. Vol = vol!

Keigave Zomerdienst 2021

Ook op zondag 18 juli wat leuks doen? Kom ook naar de Keigave Zomerdienst 2021!

Inschrijven

Inschrijvingen zijn gesloten.

Gegevens

Datum:
17 juli 2021

Locatie

Victoriahal
Philipshoofjesweg 57
Dirksland, 3247XR Netherlands
+ Google Maps